GORIČAN

SVJETSKI DAN PJEŠAČENJA U Goričanu se pješačilo oko Šuderice, a na kraju puta rekreativce su čekali roštilj i pečeni kesteni

Danas su brojni rekreativci proslavili Svjetski dan pješačenja u Goričanu

Povodom Svjetskog dana pješačenja, Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” ZGorčan organizirala je veselu šetnju oko popularnog jezera Šuderica u Goričanu. Članovi udruge okupili su se u velikom broju, a cilj im je bio uživati u prirodi, promicati zdrav život i zajedništvo.

Šetnja je započela u 15 sati, uz osmijehe i razgovor, dok su hodali nekoliko krugova oko Šuderice. Sunčano vrijeme i prekrasan jesenski krajolik bili su idealna kulisa za ovaj sportski događaj. Sudionici su uživali u svježem zraku, a raspoloženje je bilo toliko dobro da su neki već planirali sljedeći pješački izazov.

Nakon pješačenja, ekipa se uputila prema sportsko-rekreacijskom parku Šumica, koji su članovi sami uredili, a gdje je započelo pravo slavlje. Dok su muškarci pekli roštilj i kestene, žene su izvadile domaće kolače koje su ispekle za ovu prigodu. Miriši roštilja i pečenih kestena širili su se cijelim parkićem, a smijeh i dobra atmosfera privlačili su poglede znatiželjnih prolaznika.

Udruga ZGorčan pokazala je kako se Svjetski dan pješačenja može pretvoriti u pravi mali praznik zajedništva, sporta i dobre hrane.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije