veselje mališana

SIVICA Dječji vrtić Pinokio priredio je nezaboravnu Jesensku svečanost na igralištu u Celinama

Dječji vrtić Pinokio iz Sivice priredio je nezaboravnu Jesensku svečanost na igralištu u Celinama, koja je razveselila mnogobrojne roditelje, bake i djedove

Uz pjesmu, ples i veseli program, mališani su oduševili okupljene, a za ovaj poseban događaj pripremale su ih njihove tete Josipa, Arijana, Anamarija i Sanja.

Atmosfera na igralištu bila je ispunjena radošću i ponosom dok su roditelji gledali svoje mališane kako s osmijehom i sigurnošću izvode točke koje su marljivo uvježbavali. Jesenska svečanost bila je prilika ne samo za pokazivanje dječjih talenata, već i za povezivanje zajednice koja je kroz generacije snažno podržavala aktivnosti vrtića.

-Posebna zahvala ide vrijednim mamama, bakama i tatama koji su se potrudili i ispekli ukusne kolače kojima su se svi okupljeni zasladili na kraju programa. Također, zahvaljujemo gospodinu Mladenu Božiću, koji je u ime Sportske udruge Celine darovao piće i prigodne poklone te omogućio korištenje prostorija KSC Celine za ovu svečanost. – dodaju iz vrtića.

Jesenska svečanost u DV Pinokio još jednom je pokazala kako zajednički trud i ljubav prema djeci stvaraju nezaboravne trenutke koje će svi dugo pamtiti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije