Vijesti / Društvo
Društvo
HUMANI POLICAJCI Prikupili 75 kg čepova za oboljele Međimurce

HUMANI POLICAJCI Prikupili 75 kg čepova za oboljele Međimurce

Proteklog petka, 20. travnja u prostorijama Policijske uprave međimurske načelnik Policijske uprave međimurske, Ivan Sokač i savjetnik ministra unutarnjih poslova, privremeno u funkciji zamjenika načelnika Policijske uprave, Vladimir Faber, primili su predsjednika Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emila Vibovića.

Iskazali su nastavak potpore humanitarnoj akciji Udruge 'Plastičnim čepovima do skupih lijekova' te donijeli zaključak - da ako želimo živjeti u atmosferi zajedništva i pozitivne životne energije onda je i sami nužno moramo širiti. Bitno je da neprekidno radimo na svojim humanim vrlinama i u tome nikada ne posustajemo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

     

U tom smislu, zabilježena je peta po redu primopredaja sakupljenih plastičnih čepova, dok se akcija nastavlja sve dok god bude potrebe za ovu hvalevrijednu aktivnost Udruge.

U proteklih nepunih šest mjeseci trudom zaposlenika PU međimurske prikupljeno je 75 kilograma čepova, pakiranih u pet plastičnih vreća od 120 litara. Vreće je za te namjene doniralo poduzeće GKP Čakom d.o.o. iz Čakovca, a na čemu im se ovom prilikom zahvaljuju. Akciji su se uključili zaposlenici svih organizacijskih jedinica, od Ureda načelnika Policijske uprave do Policijskih postaja.

Kao i obično, predsjednik Udruge zahvalio se na iskazanoj podršci u provođenju ove eko-humanitarne aktivnosti, tim više što u aktivnom članstvu korisnicima svoje Udruge bilježi i naše kolege. Poziva da i nadalje vrijedno sakupljamo ovu korisnu sirovinu, a u slučaju da tko želi više informacija ili se želi još aktivnije uključiti u rad Udruge, može ga slobodno u svako doba kontaktirati na broj 091 50 884 86.

- Pozivamo sve zaposlenike Policijske uprave međimurske da i dalje vrijedno rade na zaštiti prirode i pomaganju potrebitima - poručuju iz policije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!