u žabniku

SVETI MARTIN NA MURI ‘Dođite na radionicu ‘Važnost marketinga u turizmu’ i saznajte korisne informacije

"Autentičan marketing nije umijeće prodaje onoga što napravite, već znanje o tome što napraviti" Kotler

Upravo će zato organizatori na radionici “Važnost marketinga u turizmu” dati sve alate koji će Vam pomoći pronaći vlastitu autentičnu priču i kvalitetno ju komunicirati prema svakom gostu ili kupcu.

Svoj glas na tržištu stvorit ćete s konkretnim znanjima o oblicima turizma specifičnima za područje Kontinentalne Hrvatske i najnovijim trendovima u turizmu. Naučit ćete kako se i zašto osloniti na storytelling, kako brendirati vlastiti turistički proizvod i predstaviti ga na digitalnim kanalima. Pričati ćemo o važnosti fotografije kod oglašavanja i prodaje i proći kroz vodič za društvene mreže.

Sva ta znanja učvrstit ćete kroz praktične vježbe koje će vam pomoći da prepoznate svoje najbolje adute, svladate tržišne prepreke i svoj turistički proizvod ili uslugu predstavite potencijalnim gostima i kupcima.

Ova radionica namijenjena je prije svega malim iznajmljivačima, ali i vlasnicima OPG-ova, vinarija i ostalih usluga i proizvoda u turizmu.

Radionica će se održati u Mlinarskoj kući u Žabniku, 13. lipnja s početkom od 17 sati, a predviđeno vrijeme trajanja je do 20 sati. 

Besplatna je za sve poduzetnike u turizmu s područja općine Sveti Martin na Muri, a cijena za ostale polaznike iznosi 15 eura.

Za sudjelovanje je potrebna prijava putem e-mail adrese info@svetimartin.hr ili telefonski na 099 300 3987.

O predavačici:

Kao jedna od pionira obiteljskog smještaja na Sjeveru Hrvatske, Nina Novinić je dugi niz godina stvarala vlastitu turističku priču s kućom za odmor Međimurski ceker, a kao vlasnica Destinove sudjelovala u kreiranju brojnih drugih inovativnih turističkih proizvoda i projekata na području Kontinentalne Hrvatske. Kroz savjetovanja te grupne edukacije za svoje klijente razvija nove turističke koncepte, radi na povezivanju poduzetnika u turizmu i osnaživanju njihovih vještina, a velika su joj strast brendiranje i održivi marketing.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije