MIRISI KESTENA

FOTO Jesen u punom sjaju: Kestenijada i Svjetski dan pješačenja ispunili Plešivicu veseljem i druženjem

Danas je Plešivica postala mjesto okupljanja svih generacija, koje su uživale u ugodnom jesenskom danu ispunjenom smijehom, mirisom pečenih kestena i rekreativnim aktivnostima

Udruga Sport za sve Plešivica organizirala je tradicionalnu Kestenijadu i obilježila Svjetski dan pješačenja, a događaj je privukao brojne mještane i posjetitelje.

Uz sunčano i toplo vrijeme, sudionici su uživali u bogatom programu na Trim stazi, idealnom mjestu za aktivnosti na otvorenom.

Središnja atrakcija bili su, naravno, pečeni kesteni, koji su mirisali zrakom, podsjećajući na dolazak jeseni i sve čari koje ona nosi. Osim kestena, posjetitelji su imali priliku kušati domaće specijalitete i uživati u gastronomskoj ponudi koja je dodatno zagrijala veselu atmosferu.

Glazbeni dio programa pratio je Duo Global, čije su note popratile sve događaje dana, stvarajući ugodnu pozadinu za druženje.

Održane su i sportske aktivnosti poput odbojke na pijesku, malog nogometa i viseće kuglane, što je oduševilo ljubitelje sporta. Posebno su bili sretni najmlađi, za koje je bio pripremljen dvorac na napuhavanje, dok su odrasli uživali u opuštenoj atmosferi.

Za ljubitelje prirode i rekreacije organizirana je šetnja kroz prekrasne pejzaže Plešivice.

Proslava Svjetskog dana pješačenja, uz ovu prirodnu kulisu, bila je prilika da se ljudi povežu s prirodom i uživaju u jesenskim bojama koje su preplavile krajolik.

Ako još niste stigli, kestenijada još traje – pridružite se slavlju jeseni!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije