Tijekom pripreme, dok su još pržili luk, otkrili su ključni trik za sočnost i savršen okus restanog krumpira za kojeg tvrde da, boljeg nema.
Veseli i nasmijani članovi Kulturnog društva Bukovci iz Slovenije pridonijeli su odličnoj atmosferi na 20. Danima zahvalnosti u Nedelišću, gdje su za posjetitelje pripremali svoj tradicionalni restani krumpir. Ovo im je deseti put da sudjeluju na manifestaciji, a njihovo prisustvo uvijek je privlačilo puno pažnje.
Tijekom pripreme, dok su još pržili luk, otkrili su ključni trik za sočnost i savršen okus restanog krumpira za kojeg tvrde da, boljeg nema.
“Tajna najboljeg restanog krumpira je u dodatku narezane svinjetine iz tiblice, s time će restani krumpir biti nevjerojatno ukusan, najbolji,” preporučuju veseli dečki.
Svi koji žele kušati ovaj specijalitet imaju priliku to učiniti do 15 sati, stoga trk u dvoranu MESAP i javite nam je li popularan ‘restač’ na slovenski način bolji od našeg.