SPORTSKE IGRE

FOTO Umirovljenici Međimurja pokazali sportski duh na 23. sportskim igrama

Danas, 11. listopada 2024. godine u Gornjoj Dubravi u kavani „K Jeleni“ održane su jesenske 23. sportske igre Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije

Na samom početku igara, sve prisutne je pozdravio predsjednik Saveza Franjo Novak te poželio svima puno sreće u igrama.

U današnjim 23. igrama snage su odmjerile Udruge umirovljenika iz Preloga, Gornjeg Hrašćana, Ivanovca i Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec i to kroz četiri discipline: viseća kuglana, pikado, streljaštvo i belot.

U uvodnom dijelu igara pridružio se župan Međimurske županije Matija Posavec. Župan je sve Udruge članice Saveza obradovao prekrasnim poklonom.

Svaka je udruga primila na dar električni pikado i paket čarapa s logom Međimurske županije. Predsjednik Saveza zahvalio je na ovoj prekrasnoj gesti županu i Međimurskoj županiji, a okupljeni su zapljeskali u znak zahvale. Ove je 23. jesenske igre ujedno je otvorio župan koji je uz otvaranje poželio puno sreće svim sudionicima ovih igara.

Na 23. jesenskim sportskim igrama Saveza pobjedu sveukupnog pobjednika osvojila je Udruga umirovljenika iz Ivanovca, slijede je Udruga umirovljenika Gornjeg Hrašćana s osvojenim drugim mjestom i Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec s osvojenim trećim mjestom.

Priznanje na sudjelovanju na 23. jesenskim igrama osvojila je Udruga umirovljenika iz Preloga. Pehare za prva tri mjesta s ponosom je podijelio načelnik Nedelišća Nikola Novak.

Zajedničko druženje udruga nakon igara nastavilo se dugo u noć kroz pjesmu i ples.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije