VELIKA OBLJETNICA

ČAKOVEC Steiner EKV tribute band danas slavi 13. godišnjicu postojanja

Čakovečki Steiner EKV tribute band ponovno je okupio sve bivše i sadašnje članove

Udružili su snage da bi uz dobro poznate hitove kultnog banda EKV proslavili godišnjicu postojanja, ni manje, ni više nego trinaestu!

Na ideju o bendu došli su još 2008. godine, kažu, no do realizacije je došlo nekoliko godina kasnije. Početna zamisao bila je da se opušteno druže uza svirku, ali uskoro su počeli s ozbiljnim radom.

– Svirali smo rock obrade više bendova da bismo s vremenom shvatili da želimo prvenstveno predstavljati glazbu jedne grupe koja nas nadahnjuje i s kojom smo odrasli. Glazba EKV-a izrazito je progresivna: njihov je genij, doduše, prepoznat tek nakon što je umro frontmen benda Milan Mladenović, kako to često biva, objašnjava pjevač Kristijan Baranić Kiki.

Steiner su inicijalno formirali Robert Rešetar (gitara) i Anđelko Novak Kmica (bas gitara), a osim Kikija 2011. pridružili su im se i Renato Rešetar (bubanj) te Aleksandar Tolić Sandi (gitara). Postavu je 2016. upotpunila Olivera Siladi, no 2019. njezinu ulogu preuzima Ivan Lepoglavec, a potom dolazi i Alen Horvat Zeko (gitara). Na bubnjevima se pak trenutačno vješto snalazi Sven Baranić.

Uza sadašnje članove svirat će i negdašnji, a svi ljubitelji hitova Ekatarine Velike u petak, 11. listopada u čakovečkom Meta baru moći će uživati u poznatim pjesmama kao što su Oči boje meda, Budi sam na ulici, Modro i zeleno, Kao da je bilo nekad, Par godina za nas, Novac u rukama, Tatoo, Ti si sav moj bol, Zemlja i mnoge druge. Vrata se otvaraju od 21 sata!

Dođite danas i uživajte u dobrome starom rokenrolu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije