UNIKATNI NAKIT

FOTO Održana revija nakita dizajnerice Vlatke Ciber: Proslava autentičnosti i snage žene

Svaki komad nakita iz kolekcije Vlatke Ciber nosio je svoju jedinstvenu priču, inspiriranu elegancijom, odlučnošću i snagom

U nedjelju, 6. listopada, u multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja održana je revija nakita koja je slavila autentičnost i snagu žene. Dizajnerica Vlatka Ciber iz Čakovca predstavila je svoju novu kolekciju unikatnog nakita, kroz koji je izrazila različite aspekte ženske snage i ljepote.

Reviju su nosile žene iz različitih profesija, uključujući Janju Vargu, event menadžericu, Melitu Horvat, matičarku, saborsku zastupnicu Bošku Ban, Tanju Rosić, stomatologinju, Patriciju Simov, predsjednicu Udruge “Ženski krug”, Miroslavu Novak Hranjec, vjeroučiteljicu i fotografkinju, te Mašu Hrustek Sobočan, ravnateljicu Muzeja Međimurja.

Program je vodila Densi Radovan, a dodatnu umjetničku notu donijela je poezija koju je interpretirao Alen Barbić. Njegove riječi savršeno su nadopunile atmosferu, čineći reviju ne samo modnim događajem već i snažnom porukom o važnosti samopouzdanja i autentičnosti svake žene.

Svaki komad nakita iz kolekcije Vlatke Ciber nosio je svoju jedinstvenu priču, inspiriranu elegancijom, odlučnošću i snagom. Revija je pružila publici priliku da kroz umjetnost nakita osjeti i razumije različite aspekte ženske snage i individualnosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije