prošla dalje! Naježili smo se!

SUPERTALENT Maja Ignac iz Murskog Središća: Tužna priča sa sretnim krajem… Kakva emocija!

Odlazak od bioloških roditelja bio joj je, tvrdi, najsretniji trenutak u životu

Maja Ignac dolazi iz Murskog Središća te voli slušati glazbu, pjevati i svirati te slaviti Boga. Imala je teško djetinjstvo, piše Nova TV.

No, prije nego što je pronašla sreću morala je proći kroz tugu koju i danas ponekad osjeća. Odlazak od bioloških roditelja bio joj je, tvrdi, najsretniji trenutak u životu. Kad god joj je teško, prepusti se glazbi koja joj pruža mir. Otpjevala je pjesmu kroz koju je ispričala svoju priču, a emotivnom izvedbom osvojila je četiri „da“!

„Majo, ta količina pogleda koju si ti upućivala prema nama sa željom da dobiješ potvrdu da si dobra je bila toliko dirljiva. Ja nisam znala više kako da ti se smiješnim… Meni se jako sviđa način na koji pjevaš i emocija s kojom pjevaš“, kazala je Martina.

„Ja bih prokomentirao samo tvoju simpatičnost ili tremu koja se jako vidi na tvojoj lijevoj ruci jer u trenutku kada je lijeva ruka krenula u ples onda se znalo da uživaš“, komentirao je Davor.

„Mogu i u svoje ima, a mislim da govor i u svačije ime da smo svi osjetili zapravo da je to jedna priča koju ti pričaš jer ona postoji“, rekao je Fabijan, javlja Nova TV.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije