dan policije

ČESTITKE NAGRAĐENIMA Ovi djelatnici međimurske policije primili su Pohvalnice

Policijska uprava međimurska proslavila svoj dan

Policijska uprava međimurska je u petak, 4. listopada svečano obilježila Dan policije, a u suradnji s partnerima Vijećem za prevenciju Međimurske županije i grada Čakovca te uz potporu Službe za prevenciju Ravnateljstva policije organizirala deveti Sajam sigurnosti i prevencije.

U jutarnjim satima kod spomen obilježja u zgradi Policijske uprave međimurske položen je vijenac te su upaljene svijeće za poginule i nestale policajce, a dok je potom načelnik policijske uprave priredio prijem za obitelji poginulih i nestalih policijskih službenika Policijske uprave međimurske.

Svetu Misu povodom Dana policije te obilježavanja obljetnice policijske kapelanije „Sv. Franjo Asiški“ za područje Policijske uprave međimurske u Župnoj crkvi sv. Nikole u Čakovcu predslavio je vojni biskup u Republici Hrvatskoj msgr. Jure Bogdan, uz policijskog kapelana Vjekoslava Vidačeka i kapelane Varaždinskog policijskog dekanata. Svetu misu uveličala je klapa Sveti Mihovil svojim prekrasnim izvedbama.

Svečana akademija povodom Dana policije i otvaranja Sajma sigurnosti i prevencije održana je u velikoj dvorani Srednje škole Čakovec.

Na akademiji je nagrađenim djelatnicima načelnik Ivan Sokač uručio Pohvalnice, i to Aniti Šantek, Ines Goričanec, Ivici Filipoviću, Dejanu Ignacu, Barbari Balenović, Davoru Koširu, Spomenku Gojseku, Mariu Levačiću, Nenadu Kosu i Radovanu Gačalu.

Ujedno, u znak zahvale za višegodišnju suradnju i potporu u provođenju preventivnih aktivnosti načelnik Policijske uprave međimurske dodijelio je Zahvalnice Auto klubu Čakovec, Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te Međimurskoj županiji. Zahvalnice su primile Darinka Tompoš, prim. Marina Payerl – Pal i Maja Odrčić Mikulić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije