ČAKOVEC

UOČI HALLOWEENA Ne propustite kostimiranu zabavu s konjima ispred CZK Čakovec

Članovi Konjičkog kluba Međimurje organiziraju kostimiranu zabavu s konjima koja će se održati 31. listopada ispred Centra za kulturu Čakovec

Ovaj jedinstveni događaj uoči Halloweena ima za cilj povezivanje djece i mladih s konjima, uz zabavu i kreativnost.

Jahači i jahačice bit će obučeni u kostime prikladne za Halloween, a organizatori naglašavaju kako će neki od konja sudjelovati i u ovoj zabavi, a možda ih se prepoznaje i s festivala Porcijunkulovo.

“Cilj je stvoriti opuštenu atmosferu u kojoj će se djeca upoznati s konjima i razviti ljubav prema ovim prekrasnim životinjama”, ističu iz kluba.

Ideja o kostimiranoj zabavi proizašla je iz dugogodišnjeg iskustva jahača i jahačica iz Konjičkog kluba Međimurje, koji već godinama sudjeluju u raznim manifestacijama, poput vožnje kočijom za blagdan Svetog Nikole i vođenja konja na festivalu Porcijunkulovo.

Ova zabava dolazi kao prirodan nastavak njihove ljubavi prema konjima i želje za dodatnim povezivanjem s lokalnom zajednicom.

Uz puno ljubavi prema životinjama, organizatori se nadaju da će ovaj događaj privući brojne posjetitelje te stvoriti posebne uspomene i iskustva za sve sudionike. Pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i uživaju u čaroliji Halloweena s konjima!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije