STUDENTI, GDJE STE?

PRAVO SLAVLJE Međimurska fešta u Zagrebu uz tradicionalno okupljanje studenata

Udruga studenata Međimurja najavljuje 23. Međimursku feštu koja će se održati ovog četvrtka, 10. listopada 2024., u svima poznatom Clubu Roko u Zagrebu

Fešta počinje u 23 sata i, kako organizatori ističu, vraća se u stilu “dobrih starih vremena”, uz druženje do ranih jutarnjih sati. Atmosferu će dodatno podgrijati popularni Privatt bend, zadužen za zabavu.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u Studentskom centru na adresi Savska cesta 25.

Cijena ulaznice je 4 €, dok članovi Udruge mogu osigurati svoju po cijeni od 2 €. Na ulazu u klub Roko, ulaznica će koštati 5 €. Zainteresirani se mogu učlaniti u Udrugu prilikom kupnje ulaznica, a članarina iznosi 4 € za cijelu godinu.

Tijekom prodaje ulaznica bit će organizirana i nagradna igra u kojoj novi članovi imaju priliku osvojiti razne nagrade.

Za studente i posjetitelje koji dolaze iz Međimurja, organiziran je prijevoz autobusom iz Preloga i Čakovca do Zagreba i natrag. Prijave za autobus su dostupne putem online obrasca, a detalji se mogu pronaći na službenoj stranici događaja.

Kao i svake godine, organizatori su pripremili posebne nagrade i iznenađenja, a eMedjimurje poklanja dvije ulaznice za sretnog dobitnika.

Ne propustite ovu priliku za dobru zabavu, druženje s kolegama i prijateljima iz cijele regije, uz energičan glazbeni program i autentičan međimurski duh!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije