Šenkovec: Završila informatička radionica “Mladi za starije”

U srijedu, 27. lipnja podjelom uvjerenja polaznicima kojih je ukupno bilo deset, završila je besplatna informatička radionica “Mladi za starije” koju je organizirala Općina Šenkovec u sklopu “Programa mladih 2012.”

Informatička radionica bila je namijenjena početnicima koji trebaju svladati osnovno znanje rada na računalu. Podjeli uvjerenja, osim polaznika, nazočio je pročelnik Upravnog odjela Općine Šenkovec Alen Kajmović, voditelj programa mladih Tihomir Benčić, kao i voditelj radionice Dino Lajtman.

Nakon prigodnih riječi Tihomira Benčića i zahvale na podršci programu mladih, uslijedile su zahvale polaznika radionice i to elektronskim putem. Polaznici su sami formirali i napisali email te na taj način pokazali djelić onog što su na radionici naučili. Svi su u napisali zahvale, a najviše su isticali mladog učitelja kojeg su od milja prozvali “Dinek”, što im je strpljivo, stručno i pažljivo objašnjavao svaki novi korak na računalu.

Evo nekih emailova zahvale:

Branka Hozjan: “Uz ugodno druženje u programu mladih- informatičke radionice “Mladi za starije” u Knjižnici i čitaonici Šenkovec, utvrdila sam svoje predznanje, a ponešto i novo naučila. Hvala svima koji su u tome sudjelovali, a posebno Dini Lajtmanu našem profesoru.”

Ivan Tkalčić: “Iako sam najstariji, naučio sam prve korake na računalu što mi puno znači. Zahvaljujem Dineku na strpljenju.”

Josipa Ehrenreich: “Zahvaljujem Vam se što ste mi omogućili  pohađanje informatičke radionice,koju sam uspješno savladala. To mi je bila velika želja koja mi se ostvarila zahvaljujući Općini Šenkovec. Najsrdačnije se zahvaljujem mladom informatičaru Dinu Lajtmanu  koji nam je na svoj strpljiv i pažljiv način prenio svoje znanje.”

Ana Antalašić: “Hvala svima koji su nam omogućili pohađanje radionice, a posebno hvala Dineku koji se maksimalno potrudio i imao strpljenja, volje i vremena za nas. Nastavite tako i dalje!”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije