kuu Društvo žena Gornji Kraljevec

PROSLAVA 35. Obljetnica KUU Društva žena Gornji Kraljevec: Slavlje tradicije i zajedništva

Uz 35. rođendan organiziraju i 'Mamičinu škriju'

Kulturno-umjetnička udruga Društvo žena Gornji Kraljevec ove subote, 12. listopada, obilježit će veliki jubilej – 35 godina uspješnog djelovanja. Proslava počinje u 18 sati svetom misom zahvalnicom u kapelici Uzašašća Isusova u Gornjem Kraljevcu, dok će u 19 sati uslijediti svečana sjednica udruge i kulturno-umjetnički program.

Na svečanosti će, uz domaćine, nastupiti KUD Mihovljan, KUD Šandorovec Tamburaški sastav, te učenici Osnovne škole dr. Vinko Žganec Vratišinec – Područni odjel Gornji Kraljevec. Bit će to prilika da se svi prisutni prisjete postignuća udruge i slave ljubav prema tradiciji, kulturi i zajedništvu.

Dan kasnije, 13. listopada, Udruga organizira manifestaciju “Mamičina škrija”, koja započinje u 14 sati. Posjetitelji će moći uživati u jelima pripremljenim prema receptima naših mama, a od 15 sati održat će se program u kojem nastupaju domaćini, HKUD Pomurje iz Lendave i KUD “Dr. Vinka Žganca” iz Vratišinca.

Očekuje vas vikend prepun glazbe, plesa, i okusa iz prošlosti – prilika za slavlje tradicije i zajedništva u Gornjem Kraljevcu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije