nova miss međimurja

IZBOR ZA MISS Laura Dasović je najljepša Međimurka – voli crtati i ima crni pojas

Bavi se modelingom i 11 godina trenirala je karate te ima crni pojas

Dvorac Stari grad Zrinskih u Čakovcu ovog je vikenda bio središte glamura i ljepote, ugostivši natjecanje za Miss Međimurske županije.

U ovom prestižnom natjecanju, Laura Dasović ponijela je titulu Miss Međimurja 2024., dok je Paula Levačić proglašena prvom pratiljom. Događaj je okupio sedam djevojaka koje su se borile za ulazak u finale 30. izbora Miss Hrvatske.

Predivni ambijent povijesne utvrde doprinio je svečanoj atmosferi natjecanja, a Laura Dasović je svojim šarmom, elegancijom i osobnim postignućima osvojila žiri i publiku.

Tko je Miss Međimurja?

-Imam 18 godina i visoka sam 180 cm. Završila sam školu za modu i dizajn, a u slobodno vrijeme me opušta crtanje. Bavim se modelingom, ali istaknula bih da sam trenirala karate 11 godina te se natjecala na državnim i svjetskim natjecanjima, gdje sam položila crni pojas. Od stranih jezika govorim engleski jezik – opisala je Laura svoje brojne talente.

Ovaj prestižni događaj još jednom je potvrdio važnost Dvorca Zrinskih kao središta kulturnih i društvenih događanja u Međimurju, ističući njegovu jedinstvenu ljepotu kao savršenu kulisu za ovakve manifestacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije