UZ MOLITVU, GLAZBU I PLES

KOTORIBA Susreti koji se pamte zauvijek: Okupili se 65 i 75-godišnjaci

Slavljenici obnovili stara prijateljstva, podijelili životne priče i stvorili nove uspomene

U subotu, 28. rujna, u Kotoribi su se okupile dvije generacije slavljenika – 65-godišnjaci i 75-godišnjaci – kako bi zajedno proslavili svoje životne jubileje. Okupljanje je započelo u kotoripskoj Crkvi Sedam Žalosti Blažene Djevice Marije i Svetog Križa, gdje su slavljenici sudjelovali u misnom slavlju koje je predvodio župnik Ivan Kljunić.

Župnik Kljunić izrazio je svoje želje za slavljenike, moleći da ih posluži zdravlje te da kućama ponesu samo lijepe uspomene s ovog susreta. Misa je protekla u svečanoj atmosferi ispunjenoj zahvalnošću i zajedništvom.

Nakon misnog slavlja, slavljenici su se uputili u jedan od restorana u Svetoj Mariji, gdje su druženje nastavili uz glazbu i ples do kasnih sati. Uz veselu atmosferu, glazbu i prijateljska prisjećanja na prošla vremena, generacije su još jednom povezale svoje uspomene i proslavile trenutke koji ih vežu kroz godine.

Ovaj susret bio je prilika za slavljenike da obnove stara prijateljstva, podijele životne priče i stvore nove uspomene koje će ih pratiti u nadolazećim godinama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije