KAD SE MALE RUKE SLOŽE, SVE SE MOŽE!

SVETI MARTIN NA MURI Postavljeno novo dječje igralište u Žabniku

Općina Sveti Martin na Muri postavila je novo dječje igralište u Ulici hrvatskih branitelja u naselju Žabnik te je uz uložena vlastita sredstva, prijavom na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, dobila 25.000 eura za uređenje tog igrališta

Dobivenim se sredstvima postavila ograda oko igrališta, solarna rasvjeta, nabavile klupice za mališane i roditelje te stolovi s klupama za druženje roditelja i djece.

Postavit će se i dodatna igrala i posaditi stabla kako bi po ljetnim vrućinama bilo što ljepše i ugodnije boraviti na igralištu.

Općina namjerava postaviti i betonski roštilj i fontanu s vodom kako bi se taj prostor, na križanju ulica , mogao koristiti ne samo za dječju igru već i za druženje svih stanara te ulice ali i svih mještana koji će to poželjeti.

Općina je nabavila koševe za smeće, stalke za bicikle te klupice i stolove koje su vrijedni očevi i mame sastavili i postavili na mjesta po želji. I dok su očevi montirali stolove i klupe te kopali temelje za betonske ploče, mame su poravnavale pijesak na igralištu i brinule da njihove jače polovice ne budu žedne ili gladne.

Našlo se tu svega od pića, kolača i drugih delicija. Kad bude sve gotovo ovo će doista postati ogledni primjerak kako bi se svaki takav prostor trebao urediti. Suradnjom Općine i vrijednih mještana može se puno toga urediti, a mnogobrojni primjeri takve suradnje svjedoče tome.

Takav vid suradnje ne samo da doprinosi ljepšem i kvalitetnijem prostoru za život već i čvršćem povezivanju mještana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije