JESENSKI SAJAM

MALA SUBOTICA SLAVI JESEN Sajam jabuka, lokalni proizvodi i hit predstava

Danas se ispred Doma kulture u Maloj Subotici održava Jesenski sajam, koji je započeo u 14 sati

Sajam je okupio brojne posjetitelje, a središnja tema ovogodišnjeg sajma je jabuka – simbol jeseni.

U sklopu programa, posjetitelji imaju priliku sudjelovati u izboru za najbolji kolač od jabuke, čime se dodatno promovira važnost domaćih sastojaka i tradicijskih recepata.

Osim natjecanja u pripremi slastica, sajam nudi i bogat izložbeni prostor na kojem se predstavljaju lokalni OPG-ovi i obrti. Na štandovima su izloženi raznovrsni proizvodi – od svježeg voća i povrća, preko domaćih džemova i meda, pa sve do ručno izrađenih suvenira. Posjetitelji mogu uživati i u ukusnim langušima, dok su za najmlađe organizirane kreativne radionice, koje su dodatno pridonijele obiteljskom ozračju.

Vrhunac sajma očekuje se u 17 sati kada u Domu kulture počinje predstava Kerekesh teatra pod nazivom “Ja, trudnica”. Ova hit-komedija, poznata po humorističnom prikazu svakodnevnih situacija s kojima se suočavaju budući roditelji, zasigurno će privući brojne gledatelje i pružiti smijeh za kraj ovog jesenskog dana.

Jesenski sajam u Maloj Subotici nudi pregršt sadržaja za sve uzraste, a još uvijek imate priliku posjetiti ovu manifestaciju, uživati u delicijama od jabuka i bogatom kulturnom programu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije