NE PROPUSTITE

MALA SUBOTICA Uskoro počinje Jesenski sajam – ovogodišnja tema je najbolji kolač od jabuke

U subotu, 28.rujna 2024. godine, na trgu ispred Doma kulture Mala Subotica organizira se Jesenski sajam Općine Mala Subotica

Sajam počinje u 14:00 sati.

Tema ovog Jesenskog sajma je jabuka te će se održati biranje najboljeg kolača od jabuke.

Ovim putem pozivamo sve udruge, obrtnike OPG-ove i ostale koji su zainteresirani za natjecanje u najboljem kolaču od jabuke, da se jave do 27. rujna (petak) do 15:00 na email: opcina@opcina-mala-subotica.hr ili na broj telefona 040/631-700. Za najbolje kolače predviđene su prigodne nagrade. 

Također, Oldtimer klub Međimurje-Čakovec izložiti će svoje oldtimer traktore na parkiralištu ispred Općine Mala Subotica gdje će se vozila moći razgledati.  

Osim gore navedenog, na samom sajmu moći će se kupiti domaći langoši, raznorazne domaće rukotvorine, umaci, med i proizvodi od meda, dok će dječji vrtić Potočnica održati jesenske radionice za djecu i roditelje. 

U 17:00 sati u Domu kulture održat će se predstava “Ja, trudnica” u izvedbi Kerekesh Teatra. –  “I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno.

U ovoj komediji s trudovima ispričat će nam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno.

To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.  – Predstava će se održati u Domu Kulture u Maloj Subotici. 

ULAZ NA SVA DOGAĐANJA JE BESPLATAN!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije