odlične radionice

MLADI FILMAŠI Završio Filmski kamp u Ivanovcu

Završio je još jedan Filmski kamp u Ivanovcu, u organizaciji Foto-kino kluba Ivanovec

Uz puno zabave, smijeha, praktičnih zadataka i teorijskih predavanja, 24 polaznika iz područja Međimurske županije, mađarskog Serdahelja i Murakerestura, u 5 dana steklo je vrhunska znanja u području filma i fotografije.

Na radionici igranog filma, uz voditelje Stjepana Petkovića, Natašu Kralj i Sanju Kolarić Purgar, učili su o cjelokupnom procesu stvaranja vlastitog igranog filma, od ideje do finalnog proizvoda. Radionica digitalne fotografije, uz voditeljicu Živu Žigmund, pružila je polaznicima temeljno razumijevanje tehnika i alata potrebnih za snimanje i obradu fotografija. Uz izložbu fotografija polaznika radionice digitalne fotografije, na zatvaranju je prikazan i igrani film koji su izradili polaznici radionice igranog filma.

Iz Foto-kino kluba Ivanovec poručuju: “Veliko hvala svima na trudu i volji koji ste uložili na ovogodišnjem Filmskom kampu! Također, zahvaljujemo se i našim pokroviteljima; ZTKMŽ, Gradu Čakovcu i VMO Ivanovec za pomoć u realizaciji ovogodišnjeg Filmskog kampa. Nadamo se da ste sudjelovanjem na radionicama naučili nešto novo, zabavili se i uživali. Vidimo se i sljedeće godine!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije