FOTO Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Vratišincu započela proslava Dana općine

Himnom u izvedbi Mješovitog pjevačkog zbora 'Dr. Vinko Žganec' započela je svečana sjednica Općinskog vijeća Vratišinca u Domu kulture Dr. Vinko Žganec

Potom su, nakon najave cjelokupnog programa, mališani dječjeg vrtića Srčeko izveli dvije pjesmice, a uslijedilo je obraćanje predsjednice Općinskog vijeća, Milene Granatir, koja je ovom prilikom pozdravila sve prisutne, župana Matiju Posavca, predsjednika županijske Skupštine Dragutina Glavinu, saborske zastupnike – Bošku Ban Vlahek i Ivicu Baksu, gradonačelnike – Ljubomira Kolareka i Dražena Srpaka te sve prisutne načelnike općina.

Milena Granatir potom je kazala da je Vijeće ove godine održalo sedam radnih sjednica, te da je svaki vijećnik svoj posao odradio korektno i savjesno, a većina odluka donesena je jednoglasno.

-Danas, na ovaj poseban dan, okupljeni smo da obilježimo Dan naše općine. To je trenutak kad svi zajedno sagledavamo prošlost, prisjećamo se koraka koje smo učinili, ali i postavljamo temelj za budućnost koja nas čeka. – rekao je potom načelnik Mihael Grbavec na samom početku svog obraćanja.

Načelnik se prisjetio svih projekata koji su uspješno privedeni kraju, dok gradnja matičnog dječjeg vrtića predstavlja najznačajniji poduhvat u novijoj povijesti općine. Vrtić bi već krajem listopada trebao primiti svoje prve male polaznike.

Isto tako, načelnik Grbavec nije zaboravio istaknuti niti uspješnu suradnju s udrugama koja je zaslužna za organizaciju brojnih koncerata, manifestacija i događanja. Zahvalio je potom svima na uspješnoj suradnji s riječima – Zajedno smo stvorili ovu zajednicu, i zajedno ćemo nastaviti graditi još bolju budućnost!

Svojim nastupima večer je uveličao i KUU ‘Društvo žena’ Gornji Kraljevec, te KUD ‘Dr. Vinko Žganec’ Vratišinec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije