vrtić zvončić

NEDELIŠĆE Vrtićarci veselo i u sportskom duhu obilježili Olimpijski dan

Jučer, 10.rujna, djeca iz skupina Pčelice, Leptirići, Medeki, Sunčeka, Pingvini i Mrkvice iz Dječjeg vrtića Zvončić u Nedelišću proslavila su Hrvatski olimpijski dan noseći bijele majice, simbol zajedništva i sportskog duha

U sklopu obilježavanja, odgojitelji su pripremili razne tjelesne aktivnosti, koje su omogućile djeci da se zabave, uživaju u međusobnom druženju te kroz igru uče o važnosti tjelesne aktivnosti i zdravog načina života.


Osim toga, ovogodišnja proslava bila je posebna jer su se po prvi puta obilježavanju pridružile i skupine Mačići, Zečići, Bubamarice, Zebrice i Lavići iz područnog odjela Lastavica u Dunjkovcu, čime je događaj postao još veći i veseliji. Djeca su s osmijehom sudjelovala u natjecanjima i igrama, pokazujući radost sudjelovanja i timskog rada, a cijeli događaj protekao je u pozitivnoj i opuštenoj atmosferi.

Hrvatski olimpijski dan slavi vrijednosti olimpizma, među kojima su važnost sporta, prijateljstvo i poštovanje, a vrtić Zvončić se svake godine aktivno uključuje u njegovo obilježavanje, potičući najmlađe na razvijanje zdravih navika od malih nogu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije