spas za mačića

VESELJE ZA NAJMLAĐE Vatrogasci u Čakovcu spasili zaglavljenog mačića

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pustakovec-Buzovec-Putjane još su jednom pokazali svoju hrabrost i spremnost na intervenciju, ovoga puta na radost najmlađih stanovnika u Preloškoj ulici u Čakovcu

Vatrogasci su dobili nesvakidašnji poziv – na pomoć ih je zamolila grupa djece koja su primijetila razigranog mačića zaglavljenog na visokom boru.

Mačić se u igri popeo na vrh bora i nije se mogao spustiti. Zabrinuta djeca odmah su pozvala vatrogasce, a oni su se bez oklijevanja odazvali.

Vatrogasci su brzo stigli na mjesto događaja i pomoću ljestava pažljivo došli do prestrašenog mačića. Nakon nekoliko minuta, mačić je bio sigurno spušten na tlo, gdje su ga dočekala djeca s velikim olakšanjem i veseljem.

Djeca su se zahvalila vatrogascima, a njihova zahvalnost i osmijesi na licima bili su najbolja nagrada za hrabre članove DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane.

Na kraju, djeca i roditelji izrazili su želju da vatrogasci imaju što manje ovakvih, ali i svih drugih intervencija, te da i dalje budu ponos zajednice.

Veliko hvala našim herojima u uniformama!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije