povodom dana kotoribe

U PETAK U KOTORIBI Dođite na predstavu ‘Ćiro’ Tarika Filipovića!

Tarik Filipović kroz ovu humorističnu i emotivnu izvedbu oživljava Ćirin lik i dočarava njegov život, anegdote i izazove

U petak, 6. rujna, u Domu kulture u Kotoribi održat će se monodrama “Ćiro” autora i izvođača Tarika Filipovića.

Predstava, koja je izazvala veliko zanimanje publike diljem Hrvatske, posvećena je legendarnom nogometnom treneru Miroslavu Ćiri Blaževiću, poznatom po svojoj karizmi, uspjesima i osebujnom karakteru.

Tarik Filipović, jedan od najpoznatijih glumaca i TV voditelja u regiji, kroz ovu humorističnu i emotivnu izvedbu oživljava Ćirin lik i dočarava njegov život, anegdote i izazove na jedinstven način, a predstava je i njegov autorski projekt.

Osebujan i neponovljiv nogometni „trener svih trenera“, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno “sine moj” dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Predstava će se održati u organizaciji Društva žena Kotoriba, pod pokroviteljstvom Općine Kotoriba, povodom nadolazećih Dana Kotoribe koji se obilježavaju uz jesensko Križevo. Počinje u 20 sati, a ulaz će biti uz dobrovoljni prilog.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije