moć BMW brenda

FOTO 2 BMW Meet: Događaj koji je nadmašio sva očekivanja

Ove godine, broj automobila i posjetitelja nadmašio je sva predviđanja

Dana 24.08.2024. na Izletištu Goričanec održan je drugi po redu BMW Meet – Individual Classics BMW Club-a, koji je u potpunosti nadmašio sva očekivanja. Organiziran od strane entuzijasta iz BMW AUTO KLUB INDIVIDUAL u suradnji s LEGAS Agency, događaj je okupio ne samo ljubitelje marke BMW, već i brojne zaljubljenike u automobile općenito, stvarajući izuzetno pozitivnu atmosferu.

Ove godine, broj automobila i posjetitelja nadmašio je sva predviđanja. Više od očekivanog broja automobila pojavilo se na Izletištu Goričanec, svaki jedinstven na svoj način, prezentirajući klasičnu eleganciju i moć BMW brenda. Pored izloženih automobila, događaj je privukao i veliku količinu posjetitelja, koji su došli uživati u jedinstvenoj prilici da vide ove izvanredne mašine na jednom mjestu.

Atmosfera je bila ispunjena pozitivom, gdje su sudionici i posjetitelji uživali u zajedničkoj ljubavi prema automobilima. Razmjena iskustava, razgovori o BMW automobilima i opušteno druženje bili su u prvom planu, stvarajući prijateljsku i toplu atmosferu koja je obilježila ovaj susret.

Posebno je vrijedno spomenuti da je događaj prošao bez ikakvih incidenata, što je još jedan dokaz profesionalne organizacije i discipline sudionika. Svi sudionici su se pridržavali pravila i pokazali visok nivo poštovanja prema drugima i samim organizatorima, što je značajno doprinijelo sigurnosti i ugodnom ozračju tijekom cijelog događaja.

Zaključno, #2 BMW Meet – Individual Classics BMW Club pokazao se kao pravi uspjeh, zahvaljujući odličnoj organizaciji, velikom broju posjetitelja i izuzetnoj atmosferi. Ovaj događaj će zasigurno ostati urezan u pamćenje i postaviti visoke standarde za buduće susrete. Organizatori iz BMW AUTO KLUB INDIVIDUAL i LEGAS Agency su još jednom dokazali da strast prema automobilima može okupiti ljude i stvoriti nezaboravna iskustva, te ovim putem najavljuju da uskoro kreću pripreme za sljedeći BMW Meet. Tako da pratite njihove Facebook i Instagram stranice Individual Classics za nadolazeća događanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije