silente na marini

VIDEO I FOTO Svirka na Marini: Posjetitelji uživali u koncertu popularne grupe Silente

Njihov koncert bio je kruna večeri, a mnogi su se složili kako je upravo glazba Silentea savršeno zaokružila romantični ugođaj festivala

U sklopu Festivala balona na vrući zrak, koji se održava na preloškoj Marini, posjetitelji su imali priliku uživati u koncertu popularne grupe Silente.

Uz predivan ambijent uz Dravu, brojni obožavatelji i posjetitelji festivala okupili su se kako bi čuli omiljene hitove ovog dubrovačkog benda. Atmosfera je bila izvanredna, a energija publike i izvođača bila je gotovo opipljiva, dodatno naglašena prizorom balona koji su lebdjeli nebom iznad rijeke.

Grupa Silente, poznata po svojim emotivnim tekstovima i zaraznim melodijama, još jednom je dokazala zašto je omiljena među publikom svih generacija. Njihov koncert bio je kruna večeri, a mnogi su se složili kako je upravo glazba Silentea savršeno zaokružila romantični ugođaj festivala.

Festival balona na vrući zrak ove je godine privukao mnogobrojne posjetitelje, a raznovrsni programi, uključujući koncerte, piknik uz Dravu i razne radionice, osigurali su zabavu za sve uzraste.

Ovaj festival postaje sve prepoznatljiviji događaj u Međimurju, privlačeći posjetitelje iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije