DVD Palinovec proslavio 80. rođendan

U subotu 23. lipnja održana je svečana proslava 80.-te godišnjice rada i humanitarnog djelovanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Palinovec. Proslava je započela dočekom gostiju i mimohodom vatrogasaca u kojem su bili Puhački orkestar Općine Donji Kraljevec i Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec.

Uslijedila je svečana sjednica na kojoj su bili prisutni mnogi gosti. Između ostalih, tu su bili župan Međimurske županije Ivan Perhoč, tajnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Dragutin Trupković, načelnik općine Donji Kraljevec Zlatko Horvat te predstavnici brojnih udurga i vatrogasnih društava.

Na sjednici je predsjednik Franjo Jančec govorio o usješnom dugogodišnjem radu društva, a bila je ovo prigoda da se istaknutim članovima dodjele priznanja. Zlatne medalje su dobili Tomislav Srpak, Vladimir Srpak, Đuro Novak, Mijo Brumen i Kruno Fileš.

Srebrne medalje primili su Ivan Brisar, Božidar Lovrenčić, Damir Brumen, Darko Sabol, Damir Jeđud i Franjo Jančec, dok su dobitnici brončanih medalja Tihana Drvoderić, Melita Čižmešija, Danijela Cirkvenčić, Goran Bobetić, Bojan Drvoderić i Nikola Kolarić.

Brončane plamenice primili su Goran Novak i Božo Mihocek. Na kraju svečanosti predsjednik se zahvalio svima sponzorima i  ljudima dobre volje koji su na bili koji način pomogli u organizaciju proslave te svima onima koji pomažu u radu DVD-a Palinovec kako bi vatrogasci bili što uspješniji u svome radu i spremniji za nove izazove.

Danas u svojim redovima imaju deset natjecateljskih ekipa, od čega su šest djece i mladeži. U ovoj godini ostvarili su još jedan izniman rezultat jer su u svim kategorijama djece i mladeži osvojili pehare, a dvije ekipe izborile su pravo nastupa na državnom koje će se održati 22. i 23. rujna u Zadru.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije