festival balona

FOTO Festival balona u Prelogu: Drugi dan u znaku zračne magije i glazbe na Dravi

Jedan od najuzbudljivijih dijelova festivala bio je let balonom, nezaboravno iskustvo koje pruža poseban pogled na krajolik

Po mnogima najljepši festival u Hrvatskoj, Festival balona na vrući zrak u Međimurju, nastavlja oduševljavati posjetitelje. Ovaj jedinstveni događaj, koji spaja sport, rekreaciju, avijaciju, gastronomiju i glazbu, okupio je pilote i ljubitelje balona iz cijelog svijeta na predivnoj lokaciji tik uz međimurske obale Drave.

Na festival su stigli piloti iz Australije, Slovenije, Britanije, SAD-a, Kanade, Italije, Makedonije, Nizozemske, pa čak i iz daleke Indije i Saudijske Arabije, donoseći sa sobom šarene balone koji su se vinuli iznad prelijepih krajolika Međimurja. Ukupno 30 balona lebdjelo je nad Dravom, stvarajući spektakularan prizor za sve posjetitelje.

Jedan od najuzbudljivijih dijelova festivala bio je let balonom, nezaboravno iskustvo koje pruža poseban pogled na krajolik. Svi koji su isprobali ovo iskustvo složit će se da je let balonom više od običnog pogleda – to je poseban osjećaj slobode i povezanosti s prirodom.

Pored balona, domaćini u Prelogu priredili su i niz drugih aktivnosti. Posebno je bio zanimljiv Piknik na Dravi, koji je uključivao koncerte, gastronomsku ponudu, dječje radionice, slikanje uz pjenušce i sokiće te opuštanje na najljepšoj šetnici uz rijeku u Hrvatskoj.

Kao vrhunac večeri, publiku je zabavljala popularna Minea svojim koncertom, donoseći dodatnu dozu veselja i zabave na šetnicu uz Dravu. Posjetitelji su uživali u hitovima i pozitivnoj atmosferi, dok su djeca sudjelovala u kreativnim radionicama i zabavnim aktivnostima.

Drugi dan Festivala balona na vrući zrak u Prelogu prošao je u znaku zračne magije, dobre glazbe i sjajnog raspoloženja.

Kako je sve izgledalo i što su posjetitelji doživjeli, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije