U DOMU KULTURE

RASPJEVANA VEČER U ŠTRIGOVI Stridonne organiziraju prvi susret vokalnih sastava

Prekrasna glazbena večer čeka vas u štrigovi

Nakon ljetnih odmora najavljujemo početak nove glazbene sezone. ŽVS Stridonne iz Štrigove, obogaćene lijepim iskustvima gostovanja na raznim festivalima diljem Lijepe naše žele djelić te atmosfere dovesti u Štrigovu te su krenule s ozbiljnim projektom: organizacijom prvog susreta vokalnih sastava pod nazivom: „Raspjevana večer u Štrigovi“ koji će se održati 7. rujna 2024. godine s početkom u 19.00 sati u dvorani Doma kulture u Štrigovi čime se daje dodatni pečat Štrigovi kao mjestu susreta raznih umjetnosti.

Kao što je u uvodnom tekstu najavljeno, bit će to susret više vokalnih sastava. Iz naše, Međimurske županije, osim domaćina, Stridonna, pjevat će Ženski vokalni sastav kulturno umjetničke udruge Veseli Međimurci, Čakovec, popularno zvane „Vesele Međimurke“. Iz susjedne županije dolaze dva sastava, Vokalni ansambl Acapella iz Sračinca te Ženska vokalna skupina Erato koja djeluje u sklopu KUD-a Petrijanec. Najdulji put do susreta trebaju prevaliti članice Ženske klape Lađarice iz Siska.

Svi sastavi djeluju već niz godina i imaju iza sebe bogato iskustvo nastupa i nemali broj nagrada na raznim festivalima diljem Hrvatske te u inozemstvu. Publika će moći uživati u tradicionalnoj, klapskoj i popularnoj pjesmi.

Vjerujemo da je ovo dobra garancija da će večer biti protkana lijepim glasovima u dobroj atmosferi za koju nam je bitna publika. Rezervirajte termin, dođite, publika je neizostavni dio ove ideje koja ima tendenciju prijeći u tradiciju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije