osvojile zlatnu medalju

MAŽORETKINJE KOTORIBE Eva Lukša i Rebeka Bogomolec postale europske prvakinje!

Iskrene čestitke Evi i Rebeki te cijeloj ekipi na ovom velikom uspjehu!

Mažoretkinje Kotoribe donijele su lijepe vijesti s Europskog natjecanja održanog od 23. do 25. kolovoza 2024. godine u Beogradu. Duo Eva Lukša i Rebeka Bogomolec osvojile su zlatnu medalju, čime su potvrdile svoju izvrsnost i dugogodišnji trud cijele ekipe.

„Bravo cure! Trud svih nas, trenera, podrška prijateljica mažoretkinja, predsjednice, roditelja, a ponajviše vas, se isplatio. Cijela udruga je ponosna na vas!“, izjavila je ponosna predsjednica Kristina Čižmešija.

Ovo izvanredno postignuće nije samo rezultat talenta i napornog rada mladih mažoretkinja, već i podrške koja im je stizala sa svih strana. Od trenera do prijateljica iz kluba, od predsjednika do roditelja – svi su bili dio ove velike priče o uspjehu.

„Od srca zahvaljujemo svima koji su nam pomogli na bilo koji način, Općini Kotoriba i svim dragim ljudima koji su nam pomogli svojim donacijama“, dodala je predsjednica Čižmešija.

S ovim uspjehom, Mažoretkinje Kotoribe nastavljaju nizati uspjehe i predstavljati svoju općinu u najboljem svjetlu, potvrđujući da se trud i zalaganje uvijek isplate. Iskrene čestitke Evi i Rebeki te cijeloj ekipi na ovom velikom uspjehu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije