kako riješiti problem?

NEMIR U KURŠANCU Građani zabrinuti: Pije se, obavlja nužda i pušta glasna glazba kod dućana

Zbog ove situacije, mnogi stanovnici Kuršanca osjećaju se nesigurno i zabrinuto

U redakciju su nam se javili ogorčeni građani. Tvrde, kako se stanovnici Kuršanca suočavaju se ozbiljnim problemima u svom susjedstvu zbog cjelodnevnih nemira praćenih glasnom glazbom, konzumacijom alkohola i neprimjerenim ponašanjem.

Mještani su zabrinuti jer se ove situacije događaju ispred lokalnog dućana, gdje se okupljaju pojedinci koji stvaraju nered i uznemiruju lokalnu zajednicu.

-Svaki dan, od ranog jutra do zatvaranja dućana, glasna glazba i buka postaju svakodnevni problem za one koji žive u blizini. Mještani su primijetili da neki posjetitelji konzumiraju alkohol na javnom mjestu te čak obavljaju nuždu ispred dućana, što dodatno pogoršava situaciju – kažu.

Zbog ove situacije, mnogi stanovnici Kuršanca osjećaju se nesigurno i zabrinuto za svoju djecu i obitelji. Nemogućnost uživanja u miru i tišini svojih domova izaziva frustraciju i ogorčenost.

Mještani apeliraju na lokalne vlasti i policiju da poduzmu potrebne mjere kako bi se riješili ovi problemi te osigurali mir i red u njihovoj zajednici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije