Ultrazvučni uređaj

ŽUPANIJSKA BOLNICA ČAKOVEC Novi ultrazvučni uređaj za Odjel oftamologije

'Imamo krasne djelatnike na Odjelu oftalmologije koji uz redovan posao rade na uvođenju najmodernijih tehnika operacija i pregleda'

Županijska bolnica Čakovec provela je postupak javne nabave za Ultrazvučni uređaj za Odjel oftalmologije, sukladno Zakonu o javnoj nabavi a ukupna cijena ultrazvučnog uređaja je sa PDV-om 19.987,50 EUR.

Američki uređaj najnovije generacije sa svim mogućim pripadajućim sondama s mogućnošću dijagnostike prednjeg, stražnjeg segmenta oka i struktura orbite. Uređaj pomaže u dijagnostici kod pacijenata s vitrelanim krvarenjem, ablacijom retine ili žilnice, tumorima oka, zadebljanju mišića kod orbitopatije, stranih tijela, guste mrene i vizualizacije struktura iza oka koje nisu vidljive na oftalmološkom pregledu.

Moguć je slikovni i video prikaz “in vivo” pod kontrolom nožne pedale i snimanja potrebnih struktura oka koje se mogu mjeriti s kaliperom.

Ravnatelj bolnice dr. Šegović i voditelj odjela dr. Jakovljević navode kako je to nastavak ulaganja u razvoj oftalmologije u našoj bolnici.

-Imamo krasne djelatnike na Odjelu oftalmologije koji uz redovan posao rade na uvođenju najmodernijih tehnika operacija i pregleda, a nabava novih uređaja svakako će doprinijeti zadržavanju kvalitetnih djelatnika u našoj bolnici.

Zahvaljujemo Ministarstvu zdravstva na nastavku ulaganja u bolnicu Čakovec a na nama je da opravdamo njihovo povjerenje – poručuju iz bolnice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije