OŠ Nedelišće

SPORTSKO LJETO Uspješno završen karate kamp u Nedelišću

U sklopu programa Sportsko ljeto u Nedelišću proteklog je tjedna uspješno završen karate kamp koji se održavao od ponedjeljka do petka u dvorani Osnovne škole Nedelišće

Kamp je okupio četrdesetak djece s područja općine Nedelišće, pružajući im priliku da kroz pet dana intenzivnih treninga usavrše svoje vještine i steknu nova znanja pod vodstvom iskusnih trenerica.

Kamp su vodile trenerice Damira Jambrović i Tara Lesjak, obje priznate u svijetu karatea s bogatim iskustvom u radu s djecom i mladima. Kroz niz vježbi i tehnika, polaznici su imali priliku naučiti osnovne i napredne elemente karatea, ali i razvijati disciplinu i samopouzdanje.

“Naš cilj bio je da djeca kroz igru nauče osnove karatea, ali i da se zabave” kazala je Tara Lesjak, dodajući kako su svi polaznici pokazali veliki entuzijazam i želju za učenjem. “Bilo je zadovoljstvo raditi s tako motiviranom skupinom djece.”

“Vidjeti djecu kako napreduju iz dana u dan, kako stječu nove vještine i kako im raste samopouzdanje – to je ono što nas kao trenere najviše ispunjava,” izjavila je Damira Jambrović. “Ovaj kamp je izvrsna prilika za djecu da se okušaju u karateu i nadamo se da će barem neki od njih nastaviti trenirati i nakon završetka kampa.”

Trenerice su izrazile zadovoljstvo postignutim rezultatima i odazivom djece. Roditelji su također pohvalili organizaciju i istaknuli kako je kamp bio izvrsna prilika za njihovu djecu da provedu aktivno i korisno vrijeme tijekom ljetnih praznika.

Sportsko ljeto u Nedelišću nastavlja se već sljedećeg tjedna, kada u istoj dvorani počinje kamp odbojke. Organizatori pozivaju svu zainteresiranu djecu da se prijave i pridruže sljedećoj sportskoj avanturi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije