FOTOGRAFSKI NATJEČAJ

DONJA DUBRAVA Prijavite se na fotografski natječaj ‘Naša Dobrava u četiri godišnja doba’

Općina Donja Dubrava i njezin Odbor za turizam, prekograničnu suradnju i projekte EU raspisuju treći fotografski natječaj, ovaj put pod nazivom "Naša Dobrava u 4 godišnja doba "

Cilj fotografskog natječaja je prikupljanje fotografija za objavu u zidnom kalendaru Općine Donja Dubrava za 2025. godinu. Autori svih odabranih fotografija će biti nagrađeni s 50 EUR po fotografiji objavljenoj u kalendaru.

Sadržaj prijavljenih fotografija može obuhvatiti širok raspon motiva u sva godišnja doba (kako bi se pokrilo svih 12 mjeseci u kalendaru), a fotografije moraju biti snimljene na području Donje Dubrave. Prijaviti možete i starije fotografije iz svojih arhiva, nije obavezno da fotografije budu nanovo snimljene. 
Natječaj je otvoren do 31.10.2024. godine.

Svaki sudionik može poslati ukupno 5 fotografija. Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. 

Fotografije se šalju na adresu elektronske pošte odbordd1@gmail.com s kratkim opisom sadržaja fotografije i točnom lokacijom, te imenom i prezimenom autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.
Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. 

Sudionici fotografskog natječaja suglasni su s objavom fotografija na web stranici i društvenim mrežama Općine Donja Dubrava te s korištenjem fotografija u promotivne svrhe Općine Donja Dubrava u tiskanom i elektronskom izdanju publikacija. Fotografije se mogu objavljivati i tijekom trajanja natječaja.
Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, te se organizator natječaja obvezuje potpisivati fotografije imenima i prezimenima autora prilikom korištenja/objave.

Po završetku natječaja, neovisni žiri će odabrati najbolje fotografije, a autori odabranih fotografija bit će nagrađeni s 50,00 EUR po objavljenoj fotografiji u općinskom kalendaru. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Internet stranici i društvenim mrežama Općine Donja Dubrava po završetku natječaja.

Slanjem prijave na natječaj smatramo da dajete privolu i da ste suglasni s obradom osobnih podataka u svrhu provedbe fotografskog natječaja te da ste suglasni s objavljivanjem osobnih podataka (ime i prezime autora fotografije) na mrežnim stranicama Općine Donja Dubrava, društvenim mrežama, javnim medijima i raznim tiskanim izdanjima (brošure, letci i drugi promotivni materijali) u svrhu izvještavanja o realizaciji fotografskog natječaja i promocije Općine Donja Dubrava.

Općina Donja Dubrava će s danim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Općom Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije