ČAKOVEČKI SAJAM SRIJEDOM

FOTO Čakovečki sajam danas pun djece, pilići i zečevi glavna su atrakcija

Dječja vriska i smijeh nadglasali su piliće i kokoši, a neka su djeca rado pomogla roditeljima i doma nosila kutije pune slatkih životinjica

Temperature su konačno pale, ne vlada više žega. Izlagači su se vratili s godišnjih odmora, tako da je današnji čakovečki sajam bio dupkom pun.

Vratili su se i kupci s mora koji su sa sobom poveli i svoju djecu ili pak unuke. Glavna atrakcija danas su bili pilići, pačići i zečevi, sasvim očekivano. Dječja vriska i smijeh nadglasali su piliće i kokoši, a neka su djeca rado pomogla roditeljima i doma nosila kutije pune slatkih životinjica.

Na štandovima je zavladao miris domaćih paprika, a i mladi grašak je doživio reprizu. “Dobio sam sunčanicu kad sam ga brao, usred najveće žege. Žurio sam se da mi nevrijeme ne uništi nasad”, opisao nam je svoju dogodovštinu jedan od prodavača.

Kod kućanskih predmeta naišli smo na preše za čvarke, ali i na pletene spremnike za rakiju – miriše na jesen. Bilo je živo i veselo na sajmu, opuštenije nego za najvećih vrućina. Čak nam je i česti gost sajma, pas Piki poručio: “‘Ko ti to more platit’!”.

Koga i što smo sve vidjeli na današnjem sajmu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije