Provedba druge godine programa „Info točka 65 +“

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije započelo je s provedbom druge godine programa „Info točka 65 +“ dana 01. lipnja 2024. godine.

Radi se o trogodišnjem programu za starije osobe i teško bolesne odrasle osobe u sklopu prijave trogodišnjih programa organizacija civilnog društva pod nazivom “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.” Ministarstva rada, mirovinskog sustav, obitelji i socijalne politike.

U sklopu programa od 12. kolovoza 2024. godine započele su se provoditi kreativne radionice u prostorijama Centra DOSTI, radionice se provode prema rasporedu. Održavat će se još i edukacija,  savjetovanje za starije osobe o zdravom načinu života u trećoj životnoj dobi. Prvi termin edukacije je krajem rujna ove godine.

Zainteresirane korisnike molimo da se prijave na broj telefona 040 608 290 ili na broj mobitela 099 528 65 15.

Opći cilj programa “Info točka 65+” je pružanje usluga koje pridonose uključivanju starijih osoba u život zajednice, pogotovo usluge pravnog savjetovanja, informiranja i prijevoza, radi sprječavanja institucionalizacije i poboljšanja kvalitete života.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije