lijep dan

FOTO Umirovljenici Ivanovca na prekrasnom izletu u Mariji Bistrici i Termama Jezerčica

Dana 16. kolovoza, Udruga umirovljenika Ivanovec organizirala je izlet koji će članovima ostati u lijepom sjećanju

Trideset članova udruge provelo je dan ispunjen duhovnim i fizičkim opuštanjem, posjetivši svetište u Mariji Bistrici i popularne Terme Jezerčicu.

Izlet je započeo u ranim jutarnjim satima, kada su umirovljenici krenuli put Marije Bistrice. Nakon dolaska u svetište, sudjelovali su u svetoj misi, gdje su imali priliku obnoviti svoju duhovnost. Mnogi su se odlučili na obilazak poznate kalvarije, pri čemu su se prisjetili značaja i povijesti ovog svetog mjesta.

Nakon duhovnog dijela, put ih je odveo u Terme Jezerčicu, gdje su imali priliku odmoriti se i opustiti. Iako je dan bio izuzetno vruć i sparan, umirovljenici su uživali u popodnevnom kupanju u termalnim bazenima, koje im je pružilo prijeko potrebno osvježenje i relaksaciju.

Izlet je završio u večernjim satima, kada su se umirovljenici, zadovoljni i ispunjeni, vratili u Ivanovec. Ovaj dan bio je prilika ne samo za duhovnu obnovu i fizičko opuštanje, već i za druženje i jačanje zajedništva među članovima udruge.

Ovakvi izleti podsjećaju na važnost zajedništva i aktivnog života, bez obzira na godine, te na vrijednost zajedničkog stvaranja novih uspomena. Udruga umirovljenika Ivanovec nastavlja s planiranjem sličnih događanja, jer su upravo ovakvi trenuci ono što njihove članove čini sretnima i zadovoljnima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije