čakovec

ZGRADA SCHEIER Ne propustite izložbu Nede i Emilije Horvat

U zgradi Scheier u Čakovcu, 22. kolovoza 2024. godine s početkom u 19 sati, bit će svečano otvorena izložba pod nazivom "Priče ispisane bojom i kistom", koja predstavlja zajednički rad članica Likovnog udruženja Čakovec, Nede i Emilije Horvat

Ova izložba, koja će biti otvorena do 29. kolovoza 2024., donosi publici uvid u bogat svijet boja, emocija i osobnih priča dviju umjetnica.

Izložba “Priče ispisane bojom i kistom” rezultat je dugogodišnje suradnje Nede i Emilije. Kroz ovu izložbu, posjetitelji će moći uroniti u svijet gdje se susreću dva različita, ali komplementarna umjetnička izraza.

Svaka slika u ovoj izložbi nosi svoju jedinstvenu priču, ispisanu kistom i bojom, nudeći promatraču priliku za introspektivno putovanje kroz emocije i pejzaže duha.


Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti i znatiželjnike da se pridruže ovom posebnom događaju u zgradi Scheier, gdje će moći uživati u radovima dviju iznimnih umjetnica i doživjeti njihove priče ispričane kroz umjetnost. Izložba je otvorena do 29. kolovoza 2024. godine, a ulaz je slobodan.

Dođite i otkrijte svijet ispisan bojom i kistom kroz oči Nede i Emilije Horvat!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije