NE MIRUJU

SVAKA VAM ČAST DVD Mursko Središće na dislokaciji u Bolu na Braču: Neumorni u pripremama i intervencijama

Članovi DVD-a Mursko Središće i DVD Selnica trenutno se nalaze na redovnoj dislokaciji u Bolu na Braču, gdje svakodnevno pokazuju visoku razinu profesionalnosti i predanosti svom pozivu

Iako se često čuje da vatrogasci na dislokacijama navodno samo odmaraju i čekaju požare, stvarnost je daleko od tih predrasuda.

Na fotografijama koje je poslao vatrogasac Dejan, jasno se vidi kako članovi DVD-a Mursko Središće provode svoje vrijeme na terenu. Tijekom jedne noćne smjene, vatrogasci su zajedno s kolegama iz DVD-a Bol sudjelovali u stručnim nastavama, koje su ključne za održavanje njihove pripravnosti i učinkovitosti u potencijalnim intervencijama.

Važno je razumjeti da, kada vatrogasci imaju trenutke odmora, to znači da su sve opasnosti pod kontrolom i da nije došlo do izvanrednih situacija koje zahtijevaju njihovu hitnu reakciju.

Njihova prisutnost i spremnost na djelovanje ulijevaju povjerenje lokalnom stanovništvu, znajući da su u slučaju potrebe vatrogasci uvijek tu, spremni zaštititi živote i imovinu, ističu vatrogasci iz DVD MS.

Sljedeći put kada se pojavi sumnja u njihovu predanost, neka ove fotografije posluže kao podsjetnik na njihovu stalnu pripravnost i rad koji stoji iza svakog njihovog izlaska na teren.

DVD Mursko Središće nastavlja svoj neumorni rad, spreman na svaki izazov koji može donijeti sljedeći trenutak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije