NOVOSTI

DONJA DUBRAVA Potpisan ugovor za rekonstrukciju zgrade ambulante

Općina Donja Dubrava potpisala je ugovor s varaždinskom tvrtkom Vimco - obrt za savjetovanje ugovor o obavljanju poslova za provođenja javne nabave za projekt rekonstrukcije zgrade ambulante prema odobrenom projektu Palača međimurske popevke.

Ugovor u vrijednosti 20 tisuća eura obuhvaća savjetovanje i provođenje javnih nabava za ugradnju opreme i sustava tehničke zaštite, opremanje interpretacijskog centra, usluge stručnog nadzora i voditelja projekta gradnje, rekonstrukcije građevinske infrastrukture, aktivnosti vezane uz promociju i marketing, trošak revizije projekta te ostale poslove.

– S obzirom na to da se radi o izuzetno zahtjevnom i financijski velikom projektu, potrebne su vanjske usluge za provođenje javnih nabava kako bi se izabrale najbolje i najpotpunije ponude, odnosno izvođači radova, a svw će se odrađivati u suradnji s REDEA-om, Općinom i savjetodavnim obrtom. Prvi radovi na i u zgradi gdje se sada nalazi ambulanta trebali bi krenuti početkom prosinca, a do tada će se ambulanta preseliti u općinske prostorije.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3616

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije