AKTUALNO

KOMAD PLASTIKE Pomamama za “zlatnim” Harryjem Potterom iz kinder jaja

U Hrvatskoj vlada pomama za figuricom Harryja Pottera. "Zlatnom" figuricom

Riječ je o figurici koja se može pronaći u specijalnoj ediciji Kinder Joya posvećenoj franšizi Harry Potter. U svakom takvom Kinder Joy jajetu krije se jedno od 26 iznenađenja iz Harry Potter i Quidditch svijeta. Osim popularnih likova poput Harryja, Hermione i Rona, tu su i drugi dodaci poput ukrasnih kabela, privjesaka, no za “zlatnim” Harryjem je nastala apsolutna pomama.

“Može li mi netko objasniti što je sa zlatnim Harryjem Potterom? Moja kći dobila i ja bacila pa vidjela da je neka ludnica za time”, zapitala se jedna majka u popularnoj Facebook grupi i nije bila jedina. Na forumima, društvenim mrežama, ali i oglasnicima već tjednima traje pomama za plastičnom figuricom koja, naravno, nema veze sa zlatom, piše Index.hr

Na Index Oglasima se prodaje od 150 pa sve do 250 eura.

Širi se priča o “zlatnijem” Potteru

Osim što skupljaju figurice, djeca mogu skinuti aplikaciju Applaydu & Friends te preuzeti uloge iz Harryja Pottera što je dodatno potaknulo histeriju oko figurica koje brojni roditelji u Hrvatskoj sad neumorno pokušavaju pronaći. Proširila se priča i da postoji “deset pravih koji na sebi imaju kod i malo su drugačije, intenzivnije boje”. To ipak zasad nije potvrđeno, a o tome ne postoji ni informacija na stranicama Kindera.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije