DOLAZI LI NEVRIJEME?

PREOKRET Tamni oblaci i grmljavina nad Međimurjem: Hoće li nevrijeme donijeti osvježenje?

Iako je jutro u Međimurju počelo u izuzetno toplom izdanju, s temperaturama koje su se kretale u visokom ljetnom rasponu, situacija se počela mijenjati oko 11 sati

Tada su se nad regijom počeli gomilati tamni oblaci, a svakih nekoliko minuta čuje se grmljavina koja najavljuje mogućnost nevremena.

Posljednjih nekoliko dana, Međimurje je bilo pogođeno iznimno vrućim i suhim uvjetima, što je dodatno povećalo želju za osvježenjem.

Mnogi stanovnici i posjetitelji regije nadaju se da bi kiša, ako dođe, mogla donijeti olakšanje od visokih temperatura i pružiti potrebnu vlažnost tlu.

Prema trenutnim prognozama, postoji mogućnost da se u narednim satima razvije nevrijeme koje bi moglo donijeti intenzivnu kišu, a možda i lokalne pljuskove s grmljavinom.

Podsjetimo, u Zagrebu je jutros padala kiša popraćena jakim vjetrom i grmljavinom.

Dok će se uvjeti mijenjati, svi očituju interes kako će se situacija razvijati i hoće li nevrijeme zaista donijeti prijeko potrebno osvježenje.

U svakom slučaju, nadamo se da će vrijeme donijeti olakšanje od vrućine i pružiti osvježenje za sve koji su ga željno iščekivali.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije