ŽUPA SVETOG ROKA DRAŠKOVEC

USUSRET ROKOVU Martina, Krunoslav i Patrik anđeoskom su glazbom uljepšali početak proslave Rokova u Međimurju

Danas, 13. kolovoza u Draškovcu je započela proslava “Rokova u Međimurju”, manifestacije koja je posvećena zaštitniku Draškovca, ali i Međimurja - svetom Roku

Danas, 13. kolovoza u Draškovcu je započela proslava “Rokova u Međimurju”, manifestacije koja je posvećena zaštitniku Draškovca, ali i Međimurja – svetom Roku.

Nakon svete mise, mještani i gosti posjetili su dvoranu Osnovne škole Draškovec gdje su nazočili otvorenju izložbe umjetnika Franje Mustača Medarova te članova Likovne udruge donjeg Međimurja, ali i gospodina Rudolfa Stančina koji izrađuje prigodne suvenire od drva.

Izložbu je prigodno otvorio župnik Župe svetog Roka, velečasni Krunoslav Kefelja, a nakon otvaranja na pozornicu je pozvao Martinu Sabljak, Krunoslava Lajtmana te Patrika Zamudu koji su izborom duhovne i svjetovne glazbe u sklopu koncerta “Ususret Rokovu” očarali publiku.

Martinin anđeoski glas i virtuozno sviranje violine, glazbene vještine majstora Krunoslava i Patrika uljepšali su početak proslave Rokova, koje će se u Draškovcu održavati od 13. do 16. kolovoza. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije