SVAKA VAM ČAST

ČAKOVEČKA BOLNICA Velika zahvala dr. Kozjaku i timu intenzivne jedinice Čakovec: ‘Uvijek su tu kad je najteže’

Čitateljica Ljubica Zrna obratila nam se s posebnom molbom da javno pohvali dr. Gorana Kozjaka i cijeli tim Odjela intenzivne jedinice Županijske bolnice Čakovec

U svojoj poruci ističe ne samo profesionalnost, već i ljudskost ovih medicinskih stručnjaka koji su se istaknuli u trenucima kada je njezina obitelj prolazila kroz teške trenutke.

“Dr. Goran Kozjak je vrhunski doktor i veliki čovjek koji ne pravi razlike među svojim pacijentima. Njegova posvećenost i briga za svakog pacijenta ostavljaju dubok dojam. Osim toga, želim pohvaliti cijeli tim Odjela intenzivne jedinice Čakovec. To su veliki ljudi, izuzetno ljubazni i stručni, uvijek tu kad je najteže. U trenucima kada smo se borili za život naše bake, iako smo na kraju bitku izgubili, cijeli tim liječnika, sestara i tehničara bio je uz nas,” navodi gospođa Zrna.

Ljubica je izrazila svoju zahvalnost prema medicinskom osoblju koje je, unatoč teškim okolnostima, pružilo neizmjernu podršku i skrb, naglašavajući kako je rijetkost naići na odjel gdje cijeli tim radi s tolikom ljubaznošću i profesionalnošću.

“Ne znam kako bih im se zahvalila, ali zaslužuju javnu pohvalu jer se takav odnos rijetko sreće,” zaključuje Ljubica Zrna, potaknuvši nas sve da prepoznamo i cijenimo trud medicinskih djelatnika koji su tu za nas u najtežim trenucima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije