RETROGRADNO RAZDOBLJE

ZVIJEZDE ZNAJU Retrogradni Merkur donosi sjajno razdoblje za ova dva znaka

Provjerite koji će horoskopski znakovi lagodno proći kroz razdoblje retrogradnog Merkura od 4. do 27. kolovoza 2024.

Retrogradni Merkur je astrološki fenomen koji donosi izazove, introspekciju i priliku za promišljanje. Iako svi znakovi mogu osjetiti njegov utjecaj, neki će doživjeti značajnije promjene i potrese. Drugima će pak sve ići kao po loju. 

U ovom razdoblju važno je osvijestiti kako Merkur može utjecati na različite aspekte života.

Vodenjak i Ribe

Za Vodenjaka i Ribe, retrogradni Merkur će se kretati kroz vašu 7. kuću, koja je povezana s partnerstvom. Ovo je vrijeme kada se prošlost može vratiti u vaš život, piše Story.hr

Bivši partneri mogu ponovno ući u igru ​​ili ćete možda osjetiti potrebu da se vratite starim ljubavima. U svakom slučaju, budite spremni na emocionalne izazove i pokušajte se usredotočiti na ono što vam donosi sreću i stabilnost.

Strijelac i Škorpion

Strijelci i Škorpioni će doživjeti promjene u karijeri. Merkur će se kretati kroz vašu 10. kuću, koja je povezana s profesionalnim postignućima.

Ovo je savršeno vrijeme za napredovanje, prilike za unapređenje ili čak promjenu karijere. Možda ćete shvatiti gdje ste do sada griješili i dobiti nove ideje za zaradu. Budite otvoreni za nove prilike i nemojte se bojati preuzeti inicijativu, piše Story.hr

Lav i Djevica

Ova dva znaka imat će najviše sreće, a tu su Lavovi i Djevice. Imat će priliku zablistati. Retrogradni Merkur će prolaziti kroz njihovu 1. kuću, što znači da će raditi na sebi, svom stavu i imidžu.

Bik i Blizanci

Bik i Blizanci imat će priliku otpustiti prošlost. Retrogradni Merkur će utjecati na vašu 12. kuću, koja je povezana s introspekcijom i otpuštanjem trauma iz prošlosti.

Ovo je vrijeme da se oslobodite tuge, stagnacije i bolnih rana iz prošlosti. Pokušajte ostaviti sve što vam više ne služi i ne donosi sreću. Ovo razdoblje može biti izazovno, ali će donijeti i veliku emocionalnu slobodu i olakšanje.

Retrogradni Merkur nije nešto što treba izbjegavati, već prilika za rast i razvoj. Iskoristite ovo razdoblje da preispitate svoje odluke, napravite promjene i otvorite se novim prilikama.

Ostatak članka pročitajte ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije