'omišljanska rozeta'

VELIK USPJEH Stridonne osvojile 3. nagradu na festivalu ženskih klapa

Ženska vokalna skupina Stridonne proteklog je vikenda ostvarila novi, sjajan uspjeh, dodavši još jedno prestižno priznanje u svoju već bogatu riznicu nagrada

U nedjelju je održano sedmo izdanje festivala ženskih klapa ‘Omišljanska rozeta’ na kojem je nastupilo devet ženskih klapa iz Hrvatske i Slovenije. U iznimno jakoj konkurenciji, treća nagrada stručnog žirija pripala je upravo klapi Stridonne. Ovaj uspjeh dodatno potvrđuje njihovu izvrsnost i predanost glazbi, kao i kontinuirani rad na očuvanju i promociji klapske pjesme.

Festival ‘Omišljanska rozeta’ prepoznat je kao jedno od značajnijih okupljanja ljubitelja klapske glazbe, a svake godine privlači izuzetne ženske vokalne skupine iz regije. Stridonne su svojim nastupom još jednom pokazale da pripadaju samom vrhu klapske scene, oduševivši kako publiku tako i stručni žiri.

Ovaj uspjeh nije samo potvrda njihovog talenta i truda, već i dodatna motivacija za daljnji rad i buduće nastupe. Članice Stridonna, koje su poznate po svojoj energiji i harmoniji glasova, još su jednom dokazale da su istinski ambasadori klapske glazbe.

Čestitke Stridonnama na ovom izvanrednom postignuću te im želimo puno uspjeha u budućim natjecanjima i nastupima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije