zadnji dan

FOTO/VIDEO Crvena jabuka rastjerala kišu i razveselila Čakovec na zatvaranju 60. Porcijunkulova

Jučer je na prostoru SRC Mladost u Čakovcu održan posljednji koncert u sklopu jubilarnog 60. Porcijunkulova, a za završnu večer bio je zaduženi bend Crvena Jabuka.

Unatoč prijetećim oblacima i povremenoj kiši, Čakovec je oživio uz zvuke njihovih bezvremenskih hitova.

Od samog početka koncerta, atmosfera je bila ispunjena veseljem i dobrim raspoloženjem. Crvena Jabuka, poznata po svojoj energiji i emotivnim izvedbama, nije razočarala publiku koja je brojno pristigla kako bi proslavila završetak ovog tradicionalnog festivala.

Na repertoaru su se našli najpoznatiji hitovi benda, među kojima su “Tamo gdje ljubav počinje”, “Dirlija” i “Ima nešto od srca do srca”, ‘To mi radi’, koji su već godinama omiljeni među obožavateljima svih generacija. Publika je zajedno s bendom pjevala svaku pjesmu, stvarajući nezaboravan ugođaj.

Unatoč tome što je kiša povremeno prijetila pokvariti večer, raspoloženi posjetitelji i entuzijastična svirka Crvene Jabuke uspjeli su rastjerati oblake i osigurati da koncert protekne bez većih vremenskih nepogoda.

Pogledajte kako je bilo na zatvaranju 60. Porcijunkulova uz galeriju fotografija koje dočaravaju nezaboravnu atmosferu i energiju s koncerta Crvene Jabuke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije