hvala vam za sve!

DVD MALA SUBOTICA Nakon velikih požara u Dalmaciji, vatrogasci se vraćaju svojim kućama!

Nakon dugotrajne i naporne borbe s vatrenim stihijama u Splitsko-dalmatinskoj županiji, naši hrabri vatrogasci se konačno vraćaju kućama

Njihova predanost i požrtvovnost tijekom izvanredne dislokacije zaslužuju naše najdublje poštovanje i zahvalnost.

Ovi nesebični heroji proveli su bezbroj sati na terenu, suočavajući se s opasnim uvjetima kako bi zaštitili živote i imovinu građana. Njihov rad nije bio samo fizički naporan, već je zahtijevao i ogromnu mentalnu snagu i otpornost. Unatoč svim izazovima, ostali su odlučni i nepokolebljivi u svojoj misiji.

Povratak naših vatrogasaca donosi olakšanje njihovim obiteljima, prijateljima i cijelom Međimurju. Svi smo s nestrpljenjem iščekivali trenutak kada će se naši junaci vratiti sigurni i zdravi.

Tijekom svog boravka u Splitsko-dalmatinskoj županiji, naši vatrogasci su surađivali s kolegama iz cijele Hrvatske, stvarajući neraskidive veze i razmjenjujući dragocjena iskustva. Njihova solidarnost i spremnost na pomoć u svakom trenutku pokazuju pravu snagu i jedinstvo naše vatrogasne zajednice.

Dobrodošli kući, naši junaci! Hvala vam što ste nas još jednom podsjetili na pravu vrijednost zajedništva i solidarnosti. Vaš neustrašivi duh i predanost ostaju svijetli primjer za sve nas!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije