OLDTIMERI U GRADU

FOTO Međunarodni oldtimer susret obogatio 60. Porcijunkulovo

Danas je u sklopu 60. Porcijunkulova održan 24. Međunarodni oldtimer Susret Međimurje, organiziran pod palicom Old timer kluba Međimurje

Manifestacija je privukla ljubitelje starih automobila iz cijele regije, nudeći bogat program za sve uzraste.

Izložba vozila započela je u 10 sati u centru Čakovca, gdje su posjetitelji mogli razgledati impresivnu kolekciju oldtimera.

Oldtimeri su blistali u svojoj punoj slavi, privlačeći pažnju zaljubljenika u automobile svih generacija. Bilo je tu raznih modela, od elegantnih limuzina do sportskih klasika, svaki sa svojom jedinstvenom pričom.

U 12 sati slijedi panoramska vožnja prema vinariji Cmrečnjak. Vozači oldtimera će uživati u slikovitim krajolicima Međimurja, a posjetitelji će imati priliku svjedočiti odličnom defileu.

U 14 sati započet će još jedna vožnja, ovog puta prema Forestland parku, gdje se odvija drugi dan Susreta američkih automobila.

Pozivamo sve da dođu i uživaju u ovom jedinstvenom događaju, diveći se ljepoti i povijesti starih automobila. Oldtimeri, kao svjedoci prošlih vremena, pružaju ne samo vizualni užitak, već i podsjetnik na tehničku i dizajnersku inovativnost prošlih dekada.

Grad Čakovec ovim događajem potvrđuje svoju poziciju kao središte kulture i zabave u Međimurju, a 24. Međunarodni oldtimer Susret samo je jedan od mnogih događaja koji čine ovogodišnje Porcijunkulovo nezaboravnim.

Dođite i uživajte u atmosferi, bogatom programu i jedinstvenim automobilima koji su oduševili mnoge generacije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije